Szerdán a borutasok egy képzésre hívták az Ökocsalit. Egész nap egy szuper mecseknádasdi konyhában főzicskéztünk a motivált résztvevőkkel és különleges finomságok születtek, ahogy mindenki betette a munkáját, kreativitását. Előtte medvehagymás sót készítettem, bigyót cimkéztem, hogy eljusson a holnapi alsómocsoládi rendezvényre a DDNP-sekkel. Ma pedig gazvacsorára várunk horvát újságírókat és eső ide-vagy oda, ki kellett mennem gyűjtögetni.... ez nagyon jó része a feladatnak.... napok óta nehéz kimenni ebbe az esős, szeles időbe.... most már jóóóó a melegben tovább készülődni, van újra levegőm. A menü is egész jó lesz, pl lesz benne tyukhúros, cukkinis csicsóka saláta almás joghurtos öntettel.... és persze gazleves is lesz, meg medvehagymás nokedli is valamihez, ami titok, meg süti is lesz, meg az előétel falatok közt medvehagyma bigyós házi vajas, porcsinos lecsós.... házi kenyér, savanyított vargánya.... nem izgatom a nyálmirigyeinket tovább.