Ez a kép egy barátom étkezőjében készült két éve, amikor megrendelte a gyermeke ballagására ezt a helyitermék uzsonnát és megkért, hogy rendezzük el az étkező asztalon, mire megjönnek az ünnepségről, várja ott őket a "meglepetés". Akkor jöttem rá, hogy nemcsak konferenciabüfék, céges rendezvények lehetnek ezek az ökocsalis svédasztalok, hanem bárhol megjelenhet, mint katering szolgáltatás.
Azt is láttam, hogy nem elég ehhez az őstermelőség, kistermelőség, ezért a cégemben létrehoztam a rendezvény étkeztetéshez egy HCCP minősített konyhát. Most már minden feltétel adott, hogy szabályosan bárhol megszülethessen a svédasztal, vagy rotyoghasson az üstben a gazleves, vagy a pörkölt. Szerencsére van ellenőrzött, szabályos hús is a környéken.... és nem vagyok egy "eladó" típus
Segítő szándék van bennem, hogy minél több zöldutas kistermelő társam és én magam is értékesítési helyzetbe jussunk, legyen párunknak rendszeresen munkája, egy kicsit több legyen a bevételünk.... és nehezen találom a "hogyant".
Bőven van kihasználatlan kapacitásunk. ..... Itt van egy tesztelt, ezer féle módozatban kipróbált, jóhírű, díjakat nyert termék a parlagon. ..... szóval, ha értesz hozzá és kedvet is érzel, hogy eladj bennünket, ezt a szolgáltatást, kérem keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
