A hétvégén visszajáró kedves vendégeknek sütöttünk-főztünk.
A Vackor vendégházban laktak, volt, hogy ott tálaltuk fel és volt, hogy lesétáltak hozzánk. Mi minden volt a februári szezonális menüben? Péntek, ebéd: Babgulyás tőttösi (Barics) husiból, cserkúti babból és zöldségből, bakócai tejföllel, tökmaglisztes kenyér, "díjnyertes" bukta. Vacsora: pecsenye, sült csicsóka, cékla saláta, retek saláta, rozmaringos alma csatni (Tóth Kati), "díjnyertes bukta" közkívánatra mégegyszer. Szombat ebéd: medvehagymás krémleves téli fülőkével, kakaspörkölt túrós csuszával, céklás-meggyes joghurtos (orfűi) süti. Vacsora: Hideg tál töttősi füstölt disznóságokból és orfűi sajtokból, babsaláta ( sárgarépás, hagymás joghurtos), kakas töpörtyű, kékszőlős füge lekvár, hecsedli (gyűrűfűi) lekvár, sült úritök. Vasárnap ebéd: Húsos káposzta, rántott husi, krumpli püré, rizs, házi savanyúságok: paprika, csalamádé, kerékrépa, medvehagymabigyós júdásfülgomba, rácsos süti. Ilyen nálunk a falusi vendéglátás