Mindent összekészítettünk úgy, hogy csak asztalra kellett tenni. Szépen megterítettek, a kenyereket megkenték .... és aztán a vendégek mind megették, megitták.
Mit is? A lányom sütötte tökmaglisztes-korpás bagettszeletekre friss medvehagymás zellerkrém, zamatos turbolyás sütőtök krém, porcsinos lecsó, pecsenyezsír, birsalma csatni, júdásfülgomba, medvehagyma bigyó, bimbó, friss levél került. A sajttál orfűi Tejes finomságoktól, a kolbász meg szalonna Kővágótöttösről Baricséktól volt. Kedvenc almás céklasalátánk a pici tálkákban és sütőtökös aludttejes sütink, meg a napon aszalt aszalványok is elutaztak, hogy a rendezvényen résztvevők kóstolgathassák a vegyszermentes, szezonális téli lehetőségeket. Mindezt Kati mentás szilvaitalával lehetett leöblíteni.....(Majdnem)Minden, a tálaláshoz szükséges eszköz is a dobozokban kapott helyet. Amit kifelejtettünk, kreatívan pótolták helyben.
... Már csak a mosogatás van vissza.